1. To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče predmetno spletno mesto (v nadaljevanju uporabnik), zato priporočamo, da si ga natančno preberete.
2. Predmet tega pravnega obvestila se nanaša na vsebino in grafične elemente spletne strani www.jasmina-design.si. To spletno mesto in njegova celotna vsebina skupaj z grafičnimi elementi so last JASMINA DESIGN – umetniško ustvarjanje Jasmina Dolenec s.p.
3. Uporabnik tega spletnega mesta se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorskih in drugih intelektualnih pravicah in lastninski pravici. Predmetnih spletnih strani se ne sme uporabljati za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno prenesti in natisniti v komercialne namene. Prepovedano je kakršnokoli spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, izdelkov ali storitev, ki so del teh spletnih strani, razen v primeru predhodnega pisnega dovoljenja lastnika strani. Izjemoma lahko uporabniki reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo spletno stran www.jasmina-design.si kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.
4. Vsi uporabniki spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, Jasmina Dolenec s.p, ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.
5. Jasmina Dolenec s.p v nobenem primeru ni odgovorna uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. Jasmina Dolenec s.p si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave. Prav tako Jasmina Dolenec s.p ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.
6. To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta Jasmina Dolenec s.p ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.
7. Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. Jasmina Dolenec s.p ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.
8. V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba blagovne znamke ali logotipa Jasmina Design, brez predhodnega pisnega dovoljenja.
9. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

Nazadnje posodobljeno: Mirna, 4. november 2019.


IZJAVA O ZASEBNOSTI

Te določbe urejajo zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, ko opravite nakup v naši spletni trgovini.
V podjetju JASMINA DESIGN – umetniško ustvarjanje Jasmina Dolenec s.p. spoštujemo vašo zasebnost in pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravnamo skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

UPRAVLJAVEC
Upravljavec vaših osebnih podatkov je:
Naziv: JASMINA DESIGN – umetniško ustvarjanje Jasmina Dolenec s.p.
Naslov: Migolska Gora 2, 8233 Mirna
Elektronski naslov: jasminadesign1@gmail.com

Nazadnje posodobljeno: Mirna, 4. november 2019.


PIŠKOTKI

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku strani naložijo na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani.

Naj omogočim piškotke?
Piškotke je potrebno vključiti, če želite v popolnosti izkoristiti funkcionalnost naše strani. V nasprotnem primeru, bo vaš obisk spletne strani omejen v delovanju in uporabniški izkušnji. Priporočamo, da piškotke vključite.

Katere piškotke uporablja naša spletna stran?

_ga GA1.2.1444959309.1423507999
Piškotki za beleženje statistike obiska spletne strani.
jasmina-design.si
364 dni

_gat
Piškotki, ki zmanjšujejo število poizvedb.
jasmina-design.si
10 minut

cc_analytics
Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne
jasmina-design.si
Približno 360 dni.

cc_necessary
Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se na jasmina-design.si približno strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne.
jasmina-design.si
360 dni.

cc_social
Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne.
jasmina-design.si
Približno 360 dni.

cookie_notice_accepted
Pomni uporabnikovo odločitev.
jasmina-design.si
1 mesec.

Piškotki družbenih omrežij
V kolikor vsebine naše spletne strani delite s prijatelji na družbenih omrežjih (Facebooku, Twitterju, idr.), se lahko zgodi, da vam bodo ta omrežja poslala piškotke. Njihovih piškotkov ne nadzorujemo in zanje ne prevzemamo odgovornosti.